Poreč: Ups 2! Avantura se nastavlja

Poreč: Ups 2! Avantura se nastavlja

U animiranom filmu “Ups 2! Avantura se nastavlja” možete uživati 28. i 29. travnja s početkom u 19:00 sati u Kinu Poreč.

Cijena ulaznice iznosi 3,32 eura, a možete ju rezervirati na linku.

Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh.

Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planetu. U Noinu arku ukrcale su se sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem tjednima, kopna nema na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde.

Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.

 

Izvor: Pučko otvoreno učilište Poreč

The event is finished.

Datum

28 tra 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 20:25

Ponavljanje događaja

29 tra 2023, 19:00-20:25

Mjesto

ISTRA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.