Požega: Predstava “Sunčasta”

Požega: Predstava “Sunčasta”

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

 

U Gradskom kazalištu Požega svaka Treća je dječja! Svake treće subote na redu je dječja predstava, a ove subote gostuje Mali teatar s predstavom Sunčasta.

 

* Vrijeme: 18.05.2024. u 18:00 sati

 

Tati Slikovnici se u ovoj priči pridružuje jedna od njegovih prijateljica Teta NeMirna ili Tena Tena! Zajedno glume, sviraju i izvode osunčanu slikovnicu “Sunčasta” koju je napisao legendarni meteorolog Zoran Vakula, a ilustrirao isto tako glasoviti Nik Titanik!

 

Predstava SUNČASTA je interaktivna predstava koja objedinjuje dramsku, literarnu i glazbenu umjetnost. “”Sunčasta”” je treća u planiranoj seriji meteoslikovnica “”Vremenaste priče””. Cilj im je educirati, približiti neke često spominjane meteorološke termine djeci, osobito starije vrtićke skupine i nižih razreda osnovne škole, kako bi bolje razumjeli i imali koristi od meteoroloških informacija.

Sunčica se jednog dana probudila, otvorila prozor i rekla: “Dobro jutro, Sunce!”

Ali sunca nije bilo.

Što se događa sa suncem kad ga nema, je li sunce dobro ili može postati opasno, te mnoga druga pitanja uz “”najsjajniju zvijezdu”” tema su ove super zabavne predstave. Ova ljetna hit predstava Tate Slikovnice odigrana je dvadesetak puta diljem Hrvatske, a djeca u njoj sudjeluju na mnoge načine: raspravljajući s Tatom Slikovnicom, pjevajući, plešući i smijući se s Tetom NeMirnom i Tetom Tenom.

 

– Uzrast: 3 – 9 godina

– Trajanje: 35 minuta

– Cijena ulaznice: 4 EUR

– Rezervacija i prodaja ulaznica isključivo u radno vrijeme blagajne kazališta: srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka predstave

– Kontakt: 099 273 1616

The event is finished.

Datum

18 svi 2024
Expired!

Vrijeme

18:00

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.