Požega: Predstava “Tri praščića”

Požega: Predstava “Tri praščića”

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

 

Gradsko kazalište “Joza Ivakić” Vinkovci gostuje u Gradskom kazalištu Požega s dječjom predstavom “Tri praščića” u subotu, 20. siječnja u 11:00 sati.

“Tri praščića” jedna je od najpoznatijih dječjih priča koja govori o lijenosti, brzopletosti, lakomislenosti, ali i o zaboravljenom i iznova pronađenom zajedništvu i prijateljstvu. Osim što se u predstavi govori o odrastanju, sazrijevanju i potrebi da podržimo jedni druge, ona ima i važan ekološki trenutak – govori o štetnosti otpada i o potrebi njegovog skupljanja i pametnog odlaganja.

U davna, pradavna vremena u gradu su živjela mama gica i njezina tri praščića; Blatko, Kupusić i Pametnica. Njihova imena odgovaraju njihovim navikama pa je tako Blatko napravio kuću od blata, Kupusić od kupusa, no niti jedna nije dugo potrajala. Sva tri praščića spas od vuka pronašla su u kućici koju je napravila Pametnica; naravno- od cigle.

 

– ZA UZRAST: 3+

– Cijena ulaznice: 4 EUR

– Rezervacije: 034/273-161, marketing@gkp.hr, FB

– Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka predstave

 

Izvor: https://www.gkp.hr/novosti/sijecanj-2024-program

The event is finished.

Datum

20 sij 2024
Expired!

Vrijeme

11:00 - 12:00

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.