Pula: Predstava “Generacija XYZ”

Pula: Predstava “Generacija XYZ”

Teatar Naranča vam ove nedjelje, 20. studenog u 18 sati poklanja predstavu “Generacija XYZ” od Teatra Cirkus Punkt. Predstava će se održati u Dječjem kreativnom centru (bivši Pionirski dom, Radićeva 22, Pula).

„Generacija X Y Z” profesionalna je predstava za sve uzraste koja se bavi temom generacija. Kroz predstavu pratimo tri mlade djevojke iz različitih generacija te njihove brige i nesigurnosti koje su nekad različite, a nekad iste.

Predstava se bavi 80-ima, 90-ima i 00-ima. Svaka od tih generacija ima svoje specifičnosti – glazbene žanrove, modne trendove, tehnološke inovacije i specifične probleme, no imaju i puno toga zajedničkog. Svaka generacija bori se s nekom vrstom egzistencijalne krize, životnim izborima i izazovima. Svaka prethodna generacija može i treba biti podrška onoj koja slijedi.

„Generacija X Y Z” jedinstvena je predstava koja spaja različite izvedbene umjetnosti – glumu, fizički teatar, ples, parkour i akrobacije i time je jedinstvena ovakva predstava za sve uzraste.

Ulaz na predstavu je besplatan, a svoje mjesto je potrebno rezervirati na mail: 

teatar.naranca@gmail.com ili na broj 095 52 22 505.

 

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.