Pušća: Dječji tjedan u Općini Pušća

Pušća: Dječji tjedan u Općini Pušća

Od ponedjeljka 3. listopada krenuo je veseli Dječji tjedan u Pušći. Organizatori žele potaknuti na druženje s djecom i na aktivno osluškivanje njihovih želja i potreba, te su za vas pripremili bogati besplatni program:

UTORAK, 4. listopada
* 16:30h – Vesele aktivnosti u DV Bambi: Polaznici DV Bambi Dječji tjedan će obilježiti kreativnim radionicama i pjesmom sa svojim odgajateljicama

SRIJEDA, 5. listopada
* 18:00h – Besplatno predavanje za sve roditelje “Granice u odgoju” (Predavačice: Psihologinja Emina Paratušić i predagoginja Ana Kovač); Edukatorijum Općine Pušća

ČETVRTAK, 6. listopada
* 11:30h – Posjet dječje delegacije načelniku Općine: Dječja delegacija dolazi na sastanak s načelnikom kako bi mu predala svoj popis prijedloga za poboljšanje potreba i prava djece u narednoj godini (prostor Općine)

PETAK, 7. listopada
* 18:00h – Nogometni derbi – Brzi mališani vs. Neumorsni veterani: Nogometni teren NK Pušća postaje mjesto najvećeg dvoboja: Brzih mališana (svih zainteresiranih klinaca i klinceza) i Neumornih veterana (mama, tata, djedova i baka) koji će odmjeriti snage na terenu (NK Pušća)

SUBOTA, 8. listopada
* 17:00h –Lutkarska predstava “Vuk i 7 kozlića” Scena IBM: Predstava je za djecu starosti 3 do 10 godina (Društveni dom Pušća)

NEDJELJA, 9. listopada
* Tijekom cijelog dana –Kreativne radioncie za djecu (Pripremaju i vode: članice Udruge žena Pušća); Trg osam sela

The event is finished.

Datum

03 - 09 lis 2022
Expired!

Vrijeme

Cijeli dan

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.