Putovanje male zvijezde (4+) – Kino projekcija

Putovanje male zvijezde (4+) – Kino projekcija

Ova 35-minutna avantura idealna je za prva upoznavanje djece sa Svemirom.

Gledatelji se pridružuju maloj zvijezdi na putovanju koje će joj zauvijek promijeniti život. U potrazi za vlastitim planetima za koje bi se brinula, mala zvijezda upoznaje druge zvijezde, saznaje što svaku zvijezdu čini posebnom i otkriva da se zvijezde udružuju kako bi stvorile skupove i galaksije. Mala zvijezda doznaje mnogo i o planetima iz našeg Sunčevog sustava. Mali istraživači Svemira naučit će da je Sunce zvijezda, od čega se zvijezde sastoje, zašto su različitih boja i koja je zvijezdina idealna veličina i temperatura za održavanje života.

Putovanje male zvijezde popularna je i dobro prihvaćena priča za djecu nastala prije više od 25 godina kao klasična interaktivna prezentacija za planetarij.

Audio Visual Imagineering 2008. godine snimio je animirano-edukativni film za planetarij prema originalnom predlošku uz dodatak novih astronomskih činjenica.

The event is finished.

Datum

19 velj 2022
Expired!

Vrijeme

11:00

Ponavljanje događaja

Svaki tjedan do 27.02.2022
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.