Rijeka: Radionica fantastične TV reportaže

Rijeka: Radionica fantastične TV reportaže

Od 06. do 08. travnja u Dječjoj kući se održava radionica fantastične TV reportaže od 11:00 do 14:00 sati u organizaciji Art-kina.

Radionica je namijenjena djeci od 10 do 12 godina.

Na ovoj će radionici polaznici učiti o osnovama novinarskih žanrova (vijest, najava, prikaz, intervju, reportaža), a onda će proučavati tanku granicu između onog što je istina i ono što se takvim prikazuje, stvarajući izmišljene TV priloge o svijetu oko nas! Izlazit će na teren s kamerama i mikrofonima, snimati intervjue, a onda u studiju Dječje kuće montirati snimljene materijale za vlastitu izmišljenu televiziju.

Voditelji radionica su Aleš Suk i kinooperaterka Ana Jurčić.

Aleš Suk živi i radi u Rijeci. Magistrirao je 2004. godine na FAMU u Pragu režiju animacije i multimedije, a tamo i danas predaje na filmsku montažu. Od 2009. do 2013. predavao je na Akademiji primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci animaciju. Jedan je od osnivača, tutora i organizatora Platforme za potporu i razvoj hibridnih AV projekata REFINERI. Producent i redatelj niza kratkih filmova i glazbenih spotova, a izradio je špice koje gledate prije svakog filma u Art-kinu i Dječjoj kući.

Prijave se zaprimaju putem obrasca na poveznici OVDJE.

Napomena: naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 25 EUR

Po završetku radionice na e-mail prijavitelja stiže uplatnica koju roditelj/staratelj treba platiti do datuma navedenog kao dospijeće računa na uplatnici.

Broj mjesta na radionici je ograničen, a potvrda o sudjelovanju dolazi e-poštom.

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Datum

06 tra 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 14:00

Ponavljanje događaja

07 tra 2023, 11:00-14:00 08 tra 2023, 11:00-14:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.