Rijeka: Animirani film – Drevna mišologija

Rijeka: Animirani film – Drevna mišologija

U Dječju kuću od 11. svibnja stiže nova animirana avantura “Drevna mišologija”!

Nova animirana avantura za cijelu obitelj gledatelje vodi na daleki put u drevnu Grčku gdje mlada i pametna mišica Pattie želi postati prava heroina. Pattie, uz mačka Sama, starog heroja Jasona i Argonaute, kreće u odvažnu potragu kako bi stanovnicima Yolcosa pružila pomoć u izradi kipa grčkog boga mora – Posejdona. Naime, grad Yolcos inače krasi spomenik bogu Zeusu, ali ne i Posejdonu, što u bogu mora stvara strašnu ljubomoru koja prelazi u bijes. U žaru ljutnje Posejdon stanovnicima Yolcosa oduzima zlatno runo, koje im osigurava sretan i lagodan život, dajući im rok do kojeg moraju izgraditi i njegov spomenik. U ovoj pustolovini života hrabra se mišica suočava s najneobičnijim i najopasnijim stvorenjima iz doba veličanstvene grčke mitologije.

 

Termini prikazivanja:

nedjelja, 14. svibnja u 17 sati

petak, 19. svibnja u 17 sati

subota, 20. svibnja u 11 sati

nedjelja, 21. svibnja u 17 sati

 

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku OVDJE, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 4 EUR (30,14 HRK)

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Datum

19 svi 2023
Expired!

Vrijeme

17:00 - 18:35

Ponavljanje događaja

20 svi 2023, 11:00-12:35 21 svi 2023, 17:00-18:35

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.