Rijeka: Astronovosti – live prezentacija

Rijeka: Astronovosti – live prezentacija

Subotama u 19 sati u Astronomskom centru Rijeka mališane starije od 9 godina, ali i njihove roditelje očekuje live prezentacija pod nazivom Astronovosti.

Istraživanje svemira pobuđuje veliko zanimanje svih nas. Živimo u vremenima kada velike svemirske agencije, kao i privatne svemirske agencije ulažu velike napore za slanje novih i jačih raketa u svemir. Te rakete sa sobom nose najmoderniju opremu i tehnologiju kao i najmodernije teleskope koje nam daju potpuno novu sliku svemira. Neke od tih najmodernijih raketa upoznat ćete kroz ovu interaktivnu prezentaciju.
Tu su nam i najmoderniji teleskopi koji nam pružaju dosad neviđene fotografije svemirskih objekata te mnoštvo informacija za koje prije nismo znali. Doznat ćete i najnovije informacije o programima za ponovno osvajanje Mjeseca. Razloge zašto i zbog čega se ponovno vraćamo na Mjesec, najnovije informacije o istraživanju Marsa, ekstrasolarnih planeta, dubokog svemira i još puno toga upoznat ćete u dvorani planetarija kroz interaktivnu prezenciju “Astronovosti”.

The event is finished.

Datum

02 ruj 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 20:00

Ponavljanje događaja

Svaki tjedan do 01.10.2023

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.