Rijeka: Dilili u Parizu

Rijeka: Dilili u Parizu

U sklopu programa Rendez–vous au cinéma koji u domaća kina diljem Hrvatske donosi poseban program francuskih filmova, u kino Dječje kuće stiže francuska animirana pustolovina o djevojčici Dilili koja u društvu dostavljača Orela na triciklu upoznaje Pariz.

Tijekom vožnje uvučena je u priču o otmicama djevojčicama te odluči zajedno s Orelom riješiti spomenuti misterij. U potrazi za tragovima Orel je upoznaje s najznačajnijim ljudima toga doba u Francuskoj (Marie Curie, Marcel Proust, Louis Pasteur, Emma Calve i mnogi drugi). Pritom, svatko na svoj način pomaže pri otkrivanju skrovitoga mjesta otmičara, nazvanih Majstori.

 

Termin prikazivanja:

* četvrtak, 12. listopada u 19 sati

 

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku OVDJE, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

– Cijena ulaznice: 4 EUR (30,14 HRK)

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Datum

12 lis 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 20:30

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.