Rijeka: Dječji buvljak na stepkama (ili ispred s toplom čokoladom ako je lijepo vrijeme :): razmjena igračaka, stripova, slikovnica… (5+god)

Rijeka: Dječji buvljak na stepkama (ili ispred s toplom čokoladom ako je lijepo vrijeme :): razmjena igračaka, stripova, slikovnica… (5+god)

Svi znamo onaj frustrirajući osjećaj skupljanja beskonačnih igračaka u sobi, stripova i knjiga koje više ne čitamo na policama i sl. Za nove često nemamo novca, načina pronalaska, lošu ponudu…

Tko je bio u Dječjoj kući zna da su naše subote vesele, ali naše stepenice često puste. Svi bi na lift. 🙁 E pa ove subote upuštamo se u šetnju našim šarenim stepenicama, a na njima ćete moći doći i do igračke, slikovnice, stripa (…) dobivenima iz razmjene s drugom djecom i roditeljima.

Sve što je potrebno je prijaviti se i rezervirati svoje mjesto čime osiguravate stol. Otvoreno je 10 mjesta.

Kako je ovo blagdansko vrijeme možda upravo tu nađete neko fora iznenađenje za ekipu…. Za to su razmjena i trgovina stvorene – ono što nemaš ti, ima možda netko drugi. Sve što je potrebno je rezervirati stol koji čeka u Dječjoj kući te izložiti svoju ponudu – ostali se mogu s tobom razmijeniti, kupiti, “platiti” narančama, kriptovalutama, svime što misliš da je pošteno da je dio razmjene. Na ovaj način učimo se više puta koristiti predmete, ne odbacivati te uočavamo vrijednost svega što imamo.

Način prijave: Mjesto štanda se rezervira ispunjavanjem obrasca ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

The event is finished.

Datum

17 pro 2022
Expired!

Vrijeme

10:00 - 12:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.