Rijeka: Dvodnevna tematska radionica 3D printanja: 3D isprint(ajmo)… nešto jesensko!

Rijeka: Dvodnevna tematska radionica 3D printanja: 3D isprint(ajmo)… nešto jesensko!

U srijedu 12. 10. i četvrtak 13. 10. u 18 sati u Dječjoj kući u organiziciji American Cornera Rijeka Gradske knjižnice Rijeka održat će se radionica za djecu posvećena 3D printanju.
Jesen nam je stigla u ulice, radionice, a i pod 3D printere. Inspirirajte se jesenskim modelima, isprintajte ih s nama i uredite svoje domove najljepšim jesenskim ukrasima. Tijekom ove radionice ćemo isprintati jednostavne modele lišća, kišobrana, … i izraditi popularne mobile

Radionica je namijenjena djeci od 4. do 8. razreda osnovne škole, a sudjelovanje je slobodno za sve članove Gradske knjižnice Rijeka. Prijave su obvezne i upućuju se online obrascem ovdje . Polaznici moraju imati izrađen vlastiti mail ili koristiti mail kojem imaju osobni pristup zbog potrebe korištenja softvera za 3D modeliranje.

Radionica 3D isprint(ajmo)… oblikovana je kao višednevna radionička aktivnost kroz koju se intenzivnim angažmanom u dnevnom kontinuitetu teme 3D printanja i 3D modeliranja obrađuju na slojevit i sadržajan način, a sve kroz rad na konkretnom tematski određenom projektu čiji su konačni rezultat 3D isprintani proizvodi, prototipovi i sl. U svakom ciklusu radionice tema rada se posebno određuje.

Radionice se održavaju u organizaciji American Cornera Rijeka (Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka), a kao aktivnost u Dječjoj kući u kompleksu “Benčić”.

 

The event is finished.

Datum

12 lis 2022
Expired!

Vrijeme

18:00 - 19:30

Ponavljanje događaja

- daily

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.