Rijeka: GLASno budi svoj, interaktivna radionica pjevanja

Rijeka: GLASno budi svoj, interaktivna radionica pjevanja

U četvrtak 30. ožujka i petak 31. ožujka u 17:30 sati, u Dječjoj kući će se održati radionica glazbenog izražavanja “GLASno budi svoj”.

Dvije grupe:

* I grupa: četvrtak 30. 3. 2023. od 7 do 10 godina

* II grupa: petak 31. 3. 2023. od 11 do 14 godina

Radionica je namijenjena djeci koja pokazuju interes za glazbenim izražavanjem bez obzira imaju li predznanje ili ne, te će kroz zajedničko muziciranje i druženje s mentoricama dobiti kvalitetne smjernice i informacije o glazbenoj profesiji i pokušati otkriti svoj glazbeni put.

Interaktivna radionica pjevanja, razgovor o nastupu, pripremi za nastup, radu na sebi, vježbanju, samopouzdanju, studijskom snimanju, autorskom i timskom radu, općenito životnim zanimljivostima glazbenika bilo klasičnog ili modernog izričaja s ciljem poticanja mladih da slijede svoje snove.

Jedna od tema radionice svakako je i osjećaj treme, te kako se može pobijediti ili značajno smanjiti. Raditi će se na zagrijavanju glasnica i razgibavanju tijela, intonaciji, dinamici vježbama držanja i disanja, sve u cilju edukacije na zabavan način kroz interakciju s polaznicima radionice.

Nije potrebno predznanje.

Voditeljice radionice: pjevačica Ana Kabalin i profesorica gitare Slađana Čolović

Prijave se primaju putem online obrasca OVDJE.

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.