Rijeka: Kako poticati rani razvoj beba kroz slikovnice?

Rijeka: Kako poticati rani razvoj beba kroz slikovnice?

BABYSTEPS edukativno druženje 

Vrijeme: 10:30 – 11.30 sati

Lokacija: Šuma Striborova @ Dječja kuća

Izvodi: BABYSTEPS Rijeka – Corina Kržić, mag.rehab.educ. i Marija Samaržija, bacc.physioth.

Dob: 0-2 + roditelj

Način prijave: Prijave se primaju putem obrasca ovdje.

Radionica Kako poticati rani razvoj beba kroz slikovnice namijenjena je trudnicama te roditeljima beba i djece koji žele maksimalno potaknuti rani razvoj svog djeteta te kroz slikovnice od početka poticati razvoj motorike i senzorike. Dok se bebe i djeca druže u interaktivnoj okolini Šume Striborove, roditelji će čuti kako teče pravilan razvoj u prvoj godini bebina života, kako prevenirati odstupanja te na koji način koristiti slikovnice da podrže rani razvoj.

BABYSTEPS Rijeka glavno je mjesto u Rijeci za sve buduće roditelje, trudnice, mame, tate, bebe i djecu. BABYSTEPS Rijeka svojim programima poticanja ranog razvoja educira roditelje o babyhandlingu, razvojnim vježbicama i poticajnim aktivnostima te održava senzo-motoričke radionice za bebe i djecu 0-3 godine.

Voditeljice radionice su Corina Kržić, magistar edukacijske rehabilitacije i vlasnica BABYSTEPS franšize u Rijeci, stručni suradnik rehabilitator u dječjem vrtiću te Marija Samaržija, fizioterapeut, voditelj BABYSTEPS programa u Rijeci.

The event is finished.

Datum

16 tra 2024
Expired!

Vrijeme

10:30 - 11:30

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.