Rijeka: Kreativnost iznad svega: Sve što možeš postati

Rijeka: Kreativnost iznad svega: Sve što možeš postati

radionica o kreativnosti uz ćakulu s Damirom Urbanom

Vrijeme: 12.00 – 13.00

Mjesto: Dječji odjel Stribor @Dječja kuća

Izvodi: Planetopija

Dob: Odrasli

Prijave: prijave se primaju putem obrasca ovdje.

Kako nam knjige mogu pomoći da postanemo veliki, snažni, hrabri i ostvarimo svoje snove?
Knjige autora svjetskih uspješnica Kobija Yamade upravo su takve: Imam ideju i što sad s njom; Pokušaj i Sve što možeš postati tri su predivne slikovnice koje govore o tome kako je svatko od nas jedinstven i kreativan na svoj način. To su knjige koje bude ono najbolje u nama, pozivaju nas da se igramo, istražujemo i otkrivamo svijet, a da ga pritom promijenimo na bolje. Na radionici ćemo zajedno čitati knjige i razgovarati o tome kako je lijepo imati ideje, kako je važno pokušati, opet i opet i ne odustati i kako smo svi posebni, predivni i važni, baš sada i baš ovdje.

Naš gost, poznati glazbenik Damir Urban, pričat će nam o tome kako je on otkrio svoje talente, kako je pokušavao i kako je na kraju ostvario svoje snove, tko mu je i što u tome pomoglo, a odgovorit će i na sva pitanja o kreativnosti koja vam padnu na pamet.

Na kraju, pokušat ćemo i sami nešto stvoriti i odnijeti s radionice svoje remek djelo – svatko od nas, pa i naš gost Damir Urban nacrtat ćemo ili napisati svoju ideju, što ćemo postati ili što bismo željeli pokušati.

Planetopija je nakladnička kuća koja se ističe kvalitetnim slikovnicama izvanrednih vizuala i tekstovima koji potiču na razmišljanje, istraživanje i igru.

The event is finished.

Datum

20 tra 2024
Expired!

Vrijeme

12:00 - 13:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.