Rijeka: KULtni crtić: Čarobnjakov šešir u Dječjoj kući

Rijeka: KULtni crtić: Čarobnjakov šešir u Dječjoj kući

U sklopu Zimske priče iz Benčića u prosincu na veliko platno kina Dječje kuće stiže trostruko izdanje programa KULtni crtić koje objedinjuje tri najznačajnija crtana filma nastala pod okriljem Croatia filma, na kojima su odrasle generacije gledatelja: Čudesna šuma (15. prosinca), Čarobnjakov šešir (16. prosinca) i Čudnovate zgode šegrta Hlapića (17. prosinca).

U Čarobnjakovom šeširu Čarobnjak Štapić i njegovi prijatelji donose odluku – probuditi će zmaja Ferdinanda, koji čvrsto spava na dnu vulkana i s njegovom pomoći krenuti će u borbu protiv cara Mrazomora. No, ni zmajev vatreni dah ni njihova snaga ne mogu otopiti ledenu glazuru čarobne šume i pobijediti cara Mrazomora, koji je čak uspio staviti ledeni oklop oko Sunca. Čarobnjak Štapić šalje zmaja Ferdinanda da razbije tmurne oblake oko sunca, a on osobno napadne cara…

Program KULtnih filmova u Dječjoj kući inačica je dugogodišnjeg programa Art-kina Kultno kino koji – u ovom slučaju – na veliko platno kina Dječje kuće donosi igrane i animirane filmove za cijelu obitelj koji su obilježili odrastanje brojnih generacija.

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,62 HRK (3,40 EUR)

Žanr: animirani

Godina: 1990.

Zemlja: Hrvatska / Sjedinjene Američke Države

Režija: Milan Blažeković

Glasovi: Josip Marotti, Ljubo Kapor, Ivo Rogulja

Scenarij: Fred Sharkey, Ivo Škrabalo, Milan Blažeković

Glazba: Denis Leogrande

Produkcija: Croatia Film / Fantasy Forest

Distribucija: Croatia Film

Trajanje: 75 min

organizira: Art-kino

The event is finished.

Datum

16 pro 2022
Expired!

Vrijeme

17:00 - 18:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.