Rijeka: KULtni crtić: Čudesna šuma u Dječjoj kući

Rijeka: KULtni crtić: Čudesna šuma u Dječjoj kući

U sklopu Zimske priče iz Benčića u prosincu na veliko platno kina Dječje kuće stiže trostruko izdanje programa KULtni crtić koje objedinjuje tri najznačajnija crtana filma nastala pod okriljem Croatia filma, na kojima su odrasle generacije gledatelja: Čudesna šuma (15. prosinca), Čarobnjakov šešir (16. prosinca) i Čudnovate zgode šegrta Hlapića (17. prosinca).

U Čudesnoj šumi slikar Petar Paleta spava u šumi ispod magičnog brijesta. Počinje razgovarati sa životinjama i sa svojim kistom proizvodi magiju. No Čudesnom šumom vlada zli car Kaktuscar, a Petar pokušava zaštititi životinje u šumi od zlog cara. Je li njegov magični kist tako moćan da na kraju uspije pronaći ljubaznost i ljubav u carevom srcu te tako šumu učiniti mirnim i sretnim mjestom?

Program KULtnih filmova u Dječjoj kući inačica je dugogodišnjeg programa Art-kina Kultno kino koji – u ovom slučaju – na veliko platno kina Dječje kuće donosi igrane i animirane filmove za cijelu obitelj koji su obilježili odrastanje brojnih generacija.

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,62 HRK (3,40 EUR)

Žanr: animirani

Godina: 1986.

Zemlja: Hrvatska / Sjedinjene Američke Države

Režija: Milan Blažeković, Doro Vlado Hreljanović

Glasovi: Josip Marotti, Ljubo Kapor, Ivo Rogulja

Scenarij: Sunčana Škrinjarić, Fred Sharkley

Montaža: Zlata Reić

Animacija: Ernest Gregl

Glazba: Denis Leogrande, Živan Cvitković, Arsen Dedić

Produkcija: Croatia Film / Fantasy Forest

Distribucija: Croatia Film

Trajanje: 85 min

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.