Rijeka: Likovne radionice za djecu

Rijeka: Likovne radionice za djecu

Program besplatnih likovnih radionica Hrvatskog društva likovnih umjetnika Rijeka nastavlja se i u srpnju. Voditeljica programa za djecu osnovnoškolskog uzrasta biti će Izabela Peculić Stančić, prof. likovne kulture, a radionica će trajati od četvrtka 06. 07. do subote 08. 07. od 10:30 do 12:00 sati. Radionica će se baviti izradom predmeta primijenjen umjetnosti.

 

Programi su besplatni, no s obzirom na ograničeni broj sudionika (maksimalno 12 osoba) potrebna je obavezna najava na: hdlur@ri.t-com.hr

 

Polaznici će se u radu na zabavan i poučan način upoznati sa osnovnim pojmovima vezanim uz likovnost i primijenjenu umjetnost. Cilj radionica je potaknuti maštovitosti, kreativnosti te stvaranje različitih kreacija. Svaki pojedini polaznik potiče se na izražavanje sebe kroz umjetnost. Polaznici likovno – kreativnih radionica kroz nadahnuto stvaranje usvajaju, ne samo razne tehnike rada, već i koncentraciju te razvijaju sposobnost pronalaženja alternativnih rješenja i razmišljanja. Radi se u zanimljivom okruženju prostora naše galerije, gdje se uvijek može pogledati i na poseban način doživjeti trenutna izložba.

Djeca razvijaju kreativnost i maštu u vizualnoj komunikaciji stječu nova prijateljstva i iskustva kvalitetno provodeći svoje slobodno vrijeme.

The event is finished.

Datum

06 srp 2023
Expired!

Vrijeme

10:30 - 12:00

Ponavljanje događaja

07 srp 2023, 10:30-12:00 08 srp 2023, 10:30-12:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.