Rijeka: Malac muzealac – Životinje i ljubav

Rijeka: Malac muzealac – Životinje i ljubav

Prirodoslovni muzej Rijeka vas u subotu, 18. veljače poziva na edukativnu radionicu Malac muzealac: Životinje i ljubav koji će se održavati od 10:00 do 11:30 sati.

“Životinje isto ljubav kuže i zato se uvijek zajedno druže.
Voljenja možda i nisu tako laka, ali uopće više nije tajna da je ljubav baš sjajna.”

Ljubav u životinjskom svijetu je toliko simpatična, drugačija i neobična da je potrebno saznati gotovo sve detalje – a gdje drugdje nego u Prirodoslovnom muzeju Rijeka!

Program je namijenjen djeci starosti od 6 do 10 godina, a s obzirom na ograničen broj slobodnih mjesta, sudjelovanje je potrebno najaviti na e-mail: anita@prirodoslovni.com ili telefonom na broj 051/553-669.

Radionica se naplaćuje 3,98 eura (30 kn) po djetetu odnosno 2,65 eura po djetetu (20 kn) za djecu iz iste obitelji.

Voditeljica: Božena Viduka, mag.lik.ped., vanjska suradnica

Edukativni program realiziran je uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

 

NAPOMENE ZA RODITELJE:

* Pratitelj djeteta ima besplatan ulaz u Muzej.

* Podaci prikupljeni u prijavi koristiti će se samo u svrhu organizacije edukativnog programa te se u druge svrhe se neće koristiti.

* Fotografije snimljene na programu mogu biti objavljenje na mrežnim stranicama Prirodoslovnog muzeja Rijeka u svrhu informiranja o programu. Ispitanik može podnijeti zahtjev za uklanjanjem fotografija s mrežnih stranica Prirodoslovnog muzeja Rijeka na adresu elektroničke pošte: gdpr@prirodoslovni.com.

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.