Rijeka: Mijau vikend u King Crossu

Rijeka: Mijau vikend u King Crossu

Prve ovogodišnje međunarodne izložbe pasminskih mačaka u organizaciji Saveza felinoloških društava Hrvatske održat će se u subotu i nedjelju, 9. i 10. ožujka, u King Crossu te će bit u znaku hrvatskih pobjednika.

Imate li doma male ljubitelje mačaka, svakako ih povedite u King Cross!

 

Na prošlogodišnjim izložbama u Europi među članovima Saveza felinoloških društava Hrvatske ukupno najuspješniji je bio Bengalski mačak Nitro, aktualni mediteranski pobjednik. Nitro je ponos uzgajivačnice „House of Cheetah“ jer je na svakoj izložbi osvojio titulu najljepše mačke, Best in Show. Posljednjih godina ova je pasmina jedna od najpopularnijih zahvaljujući atraktivnom izgledu koji je rezultat križanja divlje Azijske leopard mačke s domaćom mačkom. Nastala je mačka s izgledom leoparda s dražesnim i ljubaznim temperamentom domaće mačke koju mnogi žele imati kao ljubimca.

Uz Bengalsku bit će predstavljene Egzotična, Perzijska, Ragdoll, Sveta Birma, Maine Coon, Neva Masquerada, Norveška šumska, Britanska kratkodlaka, Britanska dugodlaka, Devon rex, Ruska mačka, Sphynx, Burmanska, Dugodlaki Kurilean Bobtail, Selkirk Rex dugodlaki, te Domaća kratkodlaka i Domaća dugodlaka mačka.

Izložbe u King Crossu bit će za javnost otvorene u subotu i nedjelju od 10:00 do 18:00 sati uz besplatan ulazak za posjetitelje. Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe oba će dana započeti u 16:30 sati. Svečano proglašenje najuspješnijih mačaka u prošloj godini, nacionalnih pobjednika, planirano je za subotu u 16:00 sati.

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

09 ožu 2024
Expired!

Vrijeme

10:00 - 18:00

Ponavljanje događaja

10 ožu 2024, 10:00-18:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.