Rijeka: MMSU Lab – radionica “Zaželi želju! – otisak pucavca”

Rijeka: MMSU Lab – radionica “Zaželi želju! – otisak pucavca”

Dječja kuća i MMSU pozivaju djecu od 7 do 10 godina u utorak, 25. travnja od 17:30 do 19:00 sati na radionicu “Zaželi želju! – otisak pucavca”.

MMSU Lab je kontinuirani format likovno-kreativnih i edukacijskih radionica koje inspiraciju nalaze u radovima na izložbama ili iz zbirki Muzeja moderne i suvremene umjetnosti. Od travnja do kraja lipnja održat će se ciklus radionica MMSU Lab-a koji će kroz teme, motive i tehnike biti povezan s trenutnom muzejskom izložbom Nikole Ukića ‘Zaželi želju’.

Na samom početku izložbe prijeći ćete preko inustrijskog mosta kako bi istražili izložbu u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti, a nakon proučavanja radova u formama umjetničkih instalacija, skulpture i kombiniranih tehnika, polaznici odlaze u radionički prostor gdje će se kreativno izraziti u tehnikama otiska i tempere, ali i uz pomoć jednog neobičnog materijala kao što su folije – pucavci (bubble wrap) koji se često koriste za zamatanje i čuvanje umjetničkih djela.

Radionica je besplatna, a za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava putem online OBRASCA.

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Datum

25 tra 2023
Expired!

Vrijeme

17:30 - 19:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.