Rijeka: MMSU Lab – radionica Zaželi želju!

Rijeka: MMSU Lab – radionica Zaželi želju!

Dječja kuća vas poziva na radionicu Zaželi želju! koja će se održati u utorak, 21. ožujka od 17:30 do 19:00 sati u Galeriji – Dječja kuća & MMSU.

Radionica je namijenjena djeci od 7 do 11 godina.

Voditeljica radionice je Ivana Lučić, muzejska pedagoginja, a radionice organizira Muzej moderne i suvremene umjetnosti.

MMSU Lab je kontinuirani format likovno-kreativnih i edukacijskih radionica koje inspiraciju nalaze u radovima na izložbama ili iz zbirki Muzeja moderne i suvremene umjetnosti. Od travnja do kraja lipnja održat će se ciklus radionica MMSU Lab-a koji će kroz teme, motive i tehnike biti povezan s trenutnom muzejskom izložbom Nikole Ukića ‘Zaželi želju’.

Na prvoj radionici ovoga ciklusa obići ćete novu izložbu u Muzeju, a nakon istraživanja po izložbenom prostoru, proučavanja radova u formama umjetničkih instalacija, skulpture i kombiniranih tehnika, odlazite u radionički prostor galerije Dječje kuće (1. kat) gdje ćete se kreativno izraziti u tehnikama otiska, tempere i kolaža.

Radionica je besplatna, a za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava putem online OBRASCA.

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Datum

21 ožu 2023
Expired!

Vrijeme

17:30 - 19:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.