Rijeka: Odškrinuta vrata Striborova

Rijeka: Odškrinuta vrata Striborova

plesni performans s Ri danceom i pripovjedaonica sa Sabinom Gvozdić

Vrijeme: 18:00

Mjesto: Dječja kuća

Izvodi: Sabina Gvozdić & Ri dance

Dob: 4+

Prijave: Prijave se primaju putem obrasca ovdje

Jednom u 150 godina u našoj dječjoj knjižnici Stribor događa se posebna čarolija- veo koji dijeli maštu i stvarnost postaje gotovo proziran. Svi likovi iz priča i bajki koji stanuju u slikovnicama i knjigama našeg Stribora postaju oku vidljivi. Ovu subotu odškrinut ćemo zaključana vrata knjižnice i zaviriti u maštoviti svijet knjižnice.

Naš vodič kroz knjižnicu bit će Sabina Gvozdić  pripovjedačica iz Ivanine kuće bajki. Kad zatvorimo vrata knjižnice Sabina će nas povesti na još jedno putovanje- kroz priču. Ispripovjediat će nam sve o Sunce djeveru i Nevi Nevičici.

Sabina se pripovijedanjem se bavi više od desetljeća. Osim Ivaninih bajki, pripovijeda i narodne bajke iz cijeloga svijeta, te bajke umjetnika riječi H.C. Andersena. Kod pripovijedanja najviše voli i slavi neposrednost, uz zahvalu svakom slušaču gdje god ga bajka snašla. Bajke su ju povele na divna putovanja, duža i kraća pa nam kaže “umjesto da nabrajam gdje sam sve pripovijedala, rađe se prisjetim malih i velikih  s kojima sam bajku u jednom trenutku dijelila.

The event is finished.

Datum

20 tra 2024
Expired!

Vrijeme

18:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.