Rijeka: Psići u ophodnji – Moćan film

Rijeka: Psići u ophodnji – Moćan film

Nakon što su prije dvije godine osvojili gledatelje, omiljeni psići vraćaju se na velika platna u najvećoj pustolovini dosad! Kada čarobni meteor padne na Adventure City, psićima podari supermoći zbog čega oni postaju Moćni psići. No nevolja nikad ne spava pa se u priču uključuju i zlikovci, na čelu s odbjeglim Humdingerom. Oni se, naravno, žele domoći supermoći pod svaku cijenu, a to uključuje dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići će morati surađivati kao nikad prije, a najmanja među njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.

 

Termini prikazivanja:

* četvrtak, 5. listopada u 17:00 sati

* subota, 7. listopada u 17:00 sati

* nedjelja, 8. listopada u 17:00 sati

* petak, 13. listopada u 17:00 sati

* petak, 3. studeni u 18 sati

* subota, 4. studeni u 18 sati

 

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku OVDJE, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

 

– Cijena ulaznice: 4 EUR (30,14 HRK)

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.