Rijeka: Pssst…. Priča roditeljska!

Rijeka: Pssst…. Priča roditeljska!

Povodom Međunarodnog dana dječje knjige koji se obilježava 2. travnja i jubilarne 10. obljetnice nacionalne kampanje „Čitaj mi!“, Dječja kuća poziva sve hrabre roditelje da se prijave na posebnu pričaonicu. Budući da je cilj kampanje „Čitaj mi“ promicanje čitanja naglas djeci od rođenja od strane roditelja i ostalih ukućana u obitelji, organizirana je pričaonia u kojoj će glavni pripovjedači biti – roditelji, djedovi ili bake! Vlastitoj djeci i ostalim malim slušateljima moći će pročitati omiljenu priču koju već znaju napamet ili neku posve novu koju su izabrali zajedno sa malim čitateljima i čitateljicama.

Ova obiteljska, roditeljska pričaonica održat će se u Šumi Striborovoj pod vodstvom knjižničarke dječje knjižnice Stribor, a svakog roditelja poslije pročitane priče / slikovnice, nagradit će se gromoglasnim pljeskom!

Broj prijava je ograničen na 10 odraslih čitača s djecom u dobi od 2 do 4 godina, a sama pričaonica održat će se u subotu, 1. travnja u 11:30 sati.

Prijave za sudjelovanje primaju se putem online obrasca OVDJE.

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Datum

01 tra 2023
Expired!

Vrijeme

11:30

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.