Rijeka: Putovanje male zvijezde, avantura (5+)

Rijeka: Putovanje male zvijezde, avantura (5+)

📍 Astronomski centar Rijeka

Ova 35-minutna avantura idealna je za prva upoznavanje djece sa Svemirom.

Gledatelji se pridružuju maloj zvijezdi na putovanju koje će joj zauvijek promijeniti život. U potrazi za vlastitim planetima za koje bi se brinula, mala zvijezda upoznaje druge zvijezde, saznaje što svaku zvijezdu čini posebnom i otkriva da se zvijezde udružuju kako bi stvorile skupove i galaksije. Mala zvijezda doznaje mnogo i o planetima iz našeg Sunčevog sustava. Mali istraživači Svemira naučit će da je Sunce zvijezda, od čega se zvijezde sastoje, zašto su različitih boja i koja je zvijezdina idealna veličina i temperatura za održavanje života.

Putovanje male zvijezde popularna je i dobro prihvaćena priča za djecu nastala prije više od 25 godina kao klasična interaktivna prezentacija za planetarij.

Audio Visual Imagineering 2008. godine snimio je animirano-edukativni film za planetarij prema originalnom predlošku uz dodatak novih astronomskih činjenica.

The event is finished.

Datum

03 velj 2024
Expired!

Vrijeme

11:00 - 23:40

Ponavljanje događaja

Svaki tjedan do 25.02.2024

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.