Rijeka: Radionica izrade kućnog projektora

Rijeka: Radionica izrade kućnog projektora

15. travnja se u Dječjoj kući organizira radionica izrade kućnog projektora u organizaciji Art-kina od 10:30 do 12:30 sati.

Želiš li organizirati kućno kino za obitelj i prijatelje, a misliš da nemaš opremu? Tu nastupa ekipa iz Art-kina i njihova radionica izrade kućnog filmskog projektora! Sa svega nekoliko jednostavnih i svakodnevnih predmeta koje sigurno imate kod kuće, pokazat će ti kako napraviti vlastiti, kućni filmski projektor i njime zasigurno impresionirati i razveseliti svoje bližnje. Pridruži im se i postani pravi kućni kinooperater!

Voditeljica radionice je Antonia Veljačić, nezavisna animatorica koja živi i radi u Rijeci. Diplomirala je na Odsjeku za animirani film i nove medije pri Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci radi kao vanjska suradnica-asistentica na kolegiju Novi mediji. Vodila je brojne radionice animiranih filmova za djecu, mlade i starije, kako samostalno tako i u suradnji sa Školom primijenjenih umjetnosti u Zagrebu, Akademijom primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Kulturnim centrom Trešnjevka, Animafestom, Sedmim kontinentom, Zagreb filmom i Art-kinom.

Prijave se zaprimaju putem obrasca na poveznici OVDJE.

Napomena: naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 5 EUR.

Po završetku radionice na e-mail prijavitelja stiže uplatnica koju roditelj/staratelj treba platiti do datuma navedenog kao dospijeće računa na uplatnici.

Broj mjesta na radionici je ograničen, a potvrda o sudjelovanju dolazi e-poštom.

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.