Rijeka: Radionice bubnjanja “Krepat, ma ne molat”

Rijeka: Radionice bubnjanja “Krepat, ma ne molat”

Osjeti kako je to dijeliti energiju i ritam s još 10+ ljudi, nauči snažno lupati za svoje stavove i ideje te iskusi solidarnost buke na djelu!

Radionice se održavaju uz podršku Gradske knjižnice Rijeka, 30.09. i 07.10. od 18:00 do 20:00 sati, a prostor je Kontejner na 4. katu Dječje kuće na adresi Ulica Viktora Cara Emina 1A (Art-kvart “Benčić”).

– Moguće je prijaviti se za jedan ili oba termina.

– Radionice su za polaznice i polaznike besplatne, dok potrebni sastojci za sudjelovanje uključuju dobru volju, pozitivnu energiju, zrno hrabrosti za nova iskustva i naravno ruke za lupanje i usta za vikanje.0

Prijavite se možete do 28.09. na sljedećem linku OVDJE, a u slučaju da vam bubnjanje uđe pod kožu, bit će organizirano još besplatnih radionica: 13.10. u sklopu programa festivala Smoqua, te dodatne radionice 14. i 15. listopada, o čemu možete više saznati na uvodnoj radionici.

Bubnjarske vještine i prosvjednički zanos prenijet će vam predstavnice zagrebačkog Drum ‘n’ bijesa, samoorganizirane prosvjedne antifa ritam sekcije koja od 2015. ritmom i bukom podržava prosvjedne akcije i podiže atmosferu na njima.

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Datum

30 ruj 2023
Expired!

Vrijeme

18:00 - 20:00

Ponavljanje događaja

07 lis 2023, 18:00-20:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.