Rijeka: Striborova blablaonica 5com – upoznajmo dinosaure

Rijeka: Striborova blablaonica 5com – upoznajmo dinosaure

Striborova blablaonica 5com kreativna je radionica koja će se jednom mjesečno (petkom) održavati u Dječjem odjelu Stribor u Dječjoj kući.

Namijenjena je različitim uzrastima djece, ovisno o temi radionice (od 5 do 14 godina). Čitat će se slikovnice (za djecu predškolske i mlađe školske dobi) i stručna literatura koja prati temu slikovnice te će radionica biti popraćena kreativnim radom na zadanu temu. Neke od tema su: upoznajmo dinosaure, romansirane biografije umjetnika, emocije, kako žive pčele, influenceri i društvene mreže i dr.

UPOZNAJMO DINOSAURE

Opčinjeni ste dinosaurima, zanima vas kako su nekad živjeli te biste voljeli nešto više saznati o njima? Ako je odgovor potvrdan, svakako nam se pridružite na Striborovoj blablaonici 5com 20. 10. 2023. godine u 18 sati u Dječjem odjelu Stribor gdje ćete saznati puno zanimljivosti o njima, ali i sudjelovati na kreativnoj radionici izrade 3D dinosaura!

– Dob djece: od 5 do 8 godina

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a uvjet sudjelovanja je članstvo u Gradskoj knjižnici Rijeka.

– Prijave za sudjelovanje su obvezne i primaju se OVDJE.

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.