Rijeka: Svjetski dan animiranog filma: Zagrebačka škola crtanog filma 1 u Dječjoj kući POPUNJENO

Rijeka: Svjetski dan animiranog filma: Zagrebačka škola crtanog filma 1 u Dječjoj kući POPUNJENO

Povodom Svjetskog dana animiranog filma koji se slavi 28. listopada u kinu Dječje kuće prikazuju se dva bloka odabranih kratkometražnih crtanih filmova proslavljene Zagrebačke škole crtanog filma koja je europskoj filmskoj baštini dala više od 400 naslova vrijednih animiranih ostvarenja, nagrađenih s više od 400 najprestižnijih nagrada širom svijeta.

Iz bogate riznice Zagrebačke škole crtanog filma osmišljena su dva bloka kratkometražnih crtanih filmova za mlađe uzraste kako bi se naša djeca upoznala s važnom i slavnom baštinom domaćeg crtanog filma.

Prvi blok, s početkom u 17 sati, donosi crtane filmove prikladne za uzrast djece do 10 godina: Piccolo (Vukotić), Jaje (Mimica), Mali vlak (Vunak), Mrav dobra srca (Marks/Jutriša), Posjetitelj iz svemira (Grgić), Muzikalno prase (Grgić) i Kišobran (Gašparović).

Ulaz na program je slobodan, a svoje mjesto možete rezervirati e-poštom na: ulaznice@art-kino.org. Rezervacija vrijedi 15 minuta do početka programa, a ulaznice se mogu preuzeti u radnom vremenu blagajne Art-kina i Dječje kuće (otvaraju se sat vremena prije početka prve projekcije u danu).

Trajanje programa: 60 min

Produkcija: Zagreb Film

organizira: Art-kino

The event is finished.

Datum

28 lis 2022
Expired!

Vrijeme

17:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.