Rijeka: Titina – Avantura na Sjevernom polu

Rijeka: Titina – Avantura na Sjevernom polu

Pripremite se za veličanstvenu polarnu avanturu zvanu Titina: Avantura na Sjevernom polu, vlastoručno crtani animirani film čiji je proces nastanka trajao čak osam godina, a danas slovi za jednog od glavnih kandidata za nagradu Oscar 2024. godine.

Početkom 20. stoljeća mnogi norveški istraživači upustili su se u otkrivanje Sjevernog pola, do tada potpuno neistraženog područja na Zemlji. Jedan od najslavnijih bio je Roald Amundsen, slavni Norvežanin koji se 1926. godine skupa s Talijanom Umbertom Nobileom i njegovim danas već slavnim psićem Titinom upustio u avanturu osvajanja Sjevernog pola putem cepelina. Animirani film Titina: Avantura na Sjevernom polu zabavna je i uzbudljiva istinita priča o tom gotovo zaboravljenom putovanju.

Riječ je o šarmantnom portretu apsurdnih avantura i ljudskih emocija prikazanih direktno kroz oči malog, iznimno simpatičnog terijera Titine.

 

Termini prikazivanja:

* petak, 6. listopada u 19 sati

* nedjelja, 10. listopada u 19 sati

* nedjelja, 15. listopada u 19 sati

 

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku OVDJE, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

 

– Cijena ulaznice: 4 EUR (30,14 HRK)

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Datum

06 lis 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 20:30

Ponavljanje događaja

10 lis 2023, 19:00-20:30 15 lis 2023, 19:00-20:30

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.