Rijeka: Vrapčić Richard 2

Rijeka: Vrapčić Richard 2

Nakon što je dokazao da je najveći vrapčić među najmanjim rodama, vrapčić Richard u novoj avanturi mora spasiti svoju obitelj i prijatelje od zločestog pauna Zamana. Uživajući u zimovanju na Velikom jezeru u sjevernoj Africi, Richard saznaje da mu ovaj put neće biti povjerena tako časna i odgovorna misija da vodi let jata roda kući na sjever. Ne želeći se s time pomiriti, bježi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura. Na putu, Richard susreće jato vrabaca koje su zatočile zle ptice marabu, predvođene pohlepnim paunom Zamanom. Richard i ostale ptice moraju se ujediniti u prijateljski tim, pokazati hrabrost i domišljatost kako bi se izvukli iz kandži opakog Zamana, stekli slobodu i pronašli tajanstveno blago s draguljima.

 

Termini prikazivanja:

* četvrtak, 5. listopada u 19:00 sati

* petak, 6. listopada u 17:00 sati

*subota, 14. listopada u 19:00 sati

* četvrtak, 2. studeni u 16 sati

* subota, 11. studeni u 11 sati

 

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku OVDJE, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

 

– Cijena ulaznice: 4 EUR (30,14 HRK)

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.