Rijeka: Yu-Gi-Oh igraonica: donijeti želju, volju i maštu u Dječjoj kući (11+god)

Rijeka: Yu-Gi-Oh igraonica: donijeti želju, volju i maštu u Dječjoj kući (11+god)

Radionica je namijenjena učenju djece (11+) igranju YU-Gi-Oh igara.

Eh sad, što je to Yu-Gi-Oh i tko su to Red Viper Games?

Yu-Gi-Oh je kartaška igra japanskog proizvođača i izdavača pod imenom “Konami”. Pripada grupaciji TCG kartaških igara, što bi značilo “Trading Card Game”. Popularizirala se preko animirane serije i turbo je zabavna i jednostavna za svladavanje.

Red Viper Games je webshop koji ima sjedište u Rijeci i osim prodaje istoimenu igru, također se bavi i organizacijom iste.

Što vam treba ne bi li ste sudjelovali? Apsolutno ništa, osim vaše želje i volje. Dečki iz Red Vipera su osigurali već napravljene dekove koji će se koristit za učenje, a na samom kraju radionice će nešto i promotivno podijeliti.

Tko je dobrodošao? Svi su dobrodošli. Ako ne znate igrati, mi vam možemo pokazati. Ako već znate igrati, a želite biti malo bolji, dođite i vi.

Ukoliko ste zainteresirani za igru, želite samo pogledati, ili želite samo pozdravit, slobodno navratite, željno vas isčekujemo.

Prijava je potrebna putem obrasca https://forms.gle/p7jPeWG8guXCLe9F7

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

The event is finished.

Datum

14 pro 2022
Expired!

Vrijeme

18:00 - 19:30

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.