Rijeka: Yu-Gi-Oh klub – igraonica i druženje u Dječjoj kući

Rijeka: Yu-Gi-Oh klub – igraonica i druženje u Dječjoj kući

U četvrtak 2. veljače u 18 sati dođite u Dječju kuću gdje se organizira Yu-Gi-Oh radionica i klubsko druženje u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka i Red Viper Games.

Radionica i klub su namijenjeni učenju djece (11 – 15 godina) igranju YU-Gi-Oh igara.

Sudjelovanje je slobodno.

Eh sad, što je to Yu-Gi-Oh i tko su to Red Viper Games?

Yu-Gi-Oh je kartaška igra japanskog proizvođača i izdavača pod imenom “Konami”. Pripada grupaciji TCG kartaških igara, što bi značilo “Trading Card Game”. Popularizirala se preko animirane serije i turbo je zabavna i jednostavna za svladavanje.

Red Viper Games je webshop koji ima sjedište u Rijeci i osim prodaje istoimenu igru, također se bavi i organizacijom iste.

Što vam treba ne bi li ste sudjelovali? Apsolutno ništa, osim vaše želje i volje. Dečki iz Red Vipera su osigurali već napravljene dekove koji će se koristit za učenje, a na samom kraju radionice će nešto i promotivno podijeliti.

Tko je dobrodošao? Svi su dobrodošli. Ako ne znate igrati, mi vam možemo pokazati. Ako već znate igrati, a želite biti malo bolji, dođite i vi.

Ukoliko ste zainteresirani za igru, želite samo pogledati, ili želite samo pozdravit, slobodno navratite, željno vas isčekujemo u našem klubu.

Prijava je potrebna putem obrasca.

 

Izvor: Dječja kuća

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.