Samobor: Beremo jabuke

Samobor: Beremo jabuke

Iako je svjetski dan jabuka iza nas, još nije kasno da kroz obiteljsko sudjelovanje u berbi jabuka svojoj djeci približite ovo korisno i zdravo voće. Zdrav kao jabuka, rumen kao jabuka, jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van samo su neki od primjera gdje se jabuka navodi kao nešto što bi bilo dobro svakodnevno konzumirati.

S obzirom da još uvijek imamo predivno vrijeme i da sve jabuke još nisu ubrane iskoristite ugodno s korisnim i sudjelujte obiteljski sa svojom djecom u aktivnosti na koju vas poziva Udruga Djeca za bolji svijet u subotu, 04. studenog s početkom u 09:30 sati.

– POŽURITE SA PRIJAVAMA JER BROJ MJESTA JE OGRANIČEN – Link za prijavu OVDJE

Lokacija: voćnjak Obreška, jednan od najvećih voćnjaka u RH, koji je u vlasništvu tvrke Moslavina voće u mjestu Bešlinec, okolica Ivanić Grada.

Nakon branja i učenja o jabukama ide se nešto pojesti u Klet obitelji Kunek “Stari Mlin” u Kloštar Ivanić (ručak je stvar slobodnog izbora). Tamo ćete imati prilike osim uživanja u predivnom ambijentu i hrani biti u mogućnosti vidjeti i poigrati se i sa brojim životinjama koje se na imanju nalaze.

Na kraju se ide u planinarsku kuću Društva prijatelja prirode Ivanić Grad DPP Ivanić Grad u Graberje Ivanićko gdje ćete sudjelovati u edukativnoj radionici Šuma oko nas. Djeca ali i odrasli imat će prilike osim raspoznavanja brojnog drveća i biljaka naučiti i zašto je šuma bitna, zašto je bitno boraviti u prirodi, zašto je bitno čuvati šumu i okoliš itd…

– KOTIZACIJE NEMA

– BRANJE I JABUKE KOJE SE NABERU SE NE PLAĆAJU

– RADIONICA SE NE PLAĆA, JEDINO SE PLAĆA RUČAK (što je stvar osobnog izbora)

– PRIJEVOZ JE U VLASTITOM ARANŽMANU

 

 

Izvor: Udruga Djeca za bolji svijet

The event is finished.

Datum

04 stu 2023
Expired!

Vrijeme

9:30 - 16:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.