Samobor: Kazališna predstava – Gradski i seoski miš

Samobor: Kazališna predstava – Gradski i seoski miš

U kino dvorani POU Samobor ove nedjelje, 6. studenog u 17 sati možete pogledati kazališnu predstavu “Gradski i seoski miš” koja je namijenjena djeci od 3 godina na više.

Ezopove djela več stoljećima ne prestaju zanimati kako mlađe tako i starije naraštaje. Uveseljavaju nas svojim šarolikim temama u kojima prepoznajemo sebe ili druge, a većinom su životinje glavni protagonisti što je beskrajno zabavno kad se se smijemo antropomorfnoj formi.U ovoj se basni posjećuju Gradski i Seoski miš, rođaci koji se međusobno poštuju, ali ne razumiju različitosti. Vidimo suprotnost svjetova gdje oni, uz puno akcije, međusobnih zabuna i smiješnih situacija, nastoje ugoditi jedan drugome. Razlike života u gradu ili selu su jasne, pa se možda postavlja pitanje, kojem je od njih dvojice bolje? Nije važno. Smisao basne jest da apsolutno ne postoji nikakvo mjesto koje je ljepše i draže od sigurnosti svog doma, gdje god on bio.

Cijena ulaznice iznosi 31 kunu, a možete ih kupiti na ULAZNICE.HR

The event is finished.

Datum

06 stu 2022
Expired!

Vrijeme

17:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.