Samobor: Noć kazališta – Bit će strašno kad porastem

Samobor: Noć kazališta – Bit će strašno kad porastem

Pučko otvoreno učilište Samobor vas poziva na mjuzikl “Bit će strašno kad porastem”, 25. studenog u 11:00 sati u Kino dvoranu POU Samobor.

– Ulaz je besplatan

Mjuzikl Bit će strašno kad porastem nastao je prema mladenačkoj poeziji ugledne i nagrađivane hrvatske spisateljice Olje Savičević Ivančević. Njezin djevojački glas autentično progovara o svijetu djece i odraslih, prvim zaljubljivanjima, strahovima, slobodi i maštanju — i to kroz okvir bajkovitog morskog ambijenta. Uz oslonac na pjesme, ovaj mjuzikl rastvara nam priču o dvoje neobičnih autsajdera, gradskoj djevojčici Olji i otočkom dječaku Valu, koji se slučajno upoznaju tijekom ljetovanja.

Još jedno naizgled uobičajeno i rutinsko ljeto na otoku pretvara se u veliku otočku avanturu tik prije odrastanja, a Olja i Val “u duetu” moraju proći kroz raznovrsne zadatke ne bi li otkrili tajnu otoka. Dječji svijet prepun mašte i igara u posljednjem ljetu prije iskoraka u svijet odraslih postaje još fantastičniji i nadrealniji u svojoj ljepoti i melankoliji dok dvoje ne tako malih avanturista putem pokušava postaviti pitanja — upravo onakva kakva je spisateljica načela u svojoj poeziji iz djetinjstva.

 

 

Izvor: Grad Samobor

The event is finished.

Datum

25 stu 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.