Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Argentinu

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Argentinu

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u četvrtak, 18. siječnja od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Argentina.

Jeste li znali da se u Argentini nalazi najšira ulica na svijetu sa čak 12 prometnih traka i 140 metara širine, da iz Argentine potječe prvi dugometražni animirani film na svijetu iz 1917 godine, da je u rodnom gradu Leo Mesija Rosariju 2018 bio toliki interes za davanje novorođenoj djeci imena Messi da su lokalne vlasti zakonom to morale službeno zabraniti kako bi izbjegli kasniju pomutnju među građanima ?

Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti i vidjeti na radionici gdje se predstavlja zemlja Južne Amerike – Argentina.

Na početku će biti kratka prezentacija o zanimljivostima iz Argentine, nakon toga biti će organizirane radionice gdje će se djeca moći upoznati s argentinskim nacionalnim sportom Patom – košarka na konjima, te argentinskim plesom, a nakon toga biti će kušanje tradicionalne argentinske hrane.

Na kraju po običaju tombola s puno, puno vrijednih nagrada.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

 

 

Izvor: Udruga Djeca za bolji svijet

The event is finished.

Datum

18 sij 2024
Expired!

Vrijeme

19:00 - 21:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.