Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Austriju

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Austriju

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u četvrtak, 04. svibnja od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Austrija.

Jeste li znali da je u Austriji skijanje nacionalni sport i da skoro nema nekoga tko ne zna skijati, da je zastava Austrije jedna od najstarijih zastava na svijetu da potječe još iz 1191.godine, da je Austrija jedna od zemalja s najvećim brojem dobitnika nobelove nagrade, da jedan od najstarijih restorana na svijetu koji još uvijek radi nalazi se u Salzburgu u Austriji i otvoren je još 803.godine?

Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti i vidjeti na radionici kojoj će prisustvovati gosti iz Austrijskog kulturnog foruma Zagreb / Österreichisches Kulturforum Zagreb. Na početku će biti kratka prezentacija o zanimljivostima iz Austrije, a nakon toga ide kušanje i degustacija hrane i slastica iz Austrije.

U završnom djelu biti će radionica sviranja Mozartove glazbe na djembe bubnjevima- nešto što ne smijete propustiti.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

 

Izvor: Udruga Djeca za bolji svijet

The event is finished.

Datum

04 svi 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 21:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.