Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Belgiju

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Belgiju

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u ponedjeljak, 05. lipnja od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Belgija.

Jeste li znali da su saksofon ali i internet izumile osobe iz Belgije, da u Belgiji postoji preko 1000 vrsta piva i da svako pivo ima svoju čašu za posluživanje, da je prva čokolada napravljena u Belgiji u 19 stoljeću te da je popularni crtić Štrumpfovi također nastao u Belgiji?

Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti i vidjeti na radionici kojoj će prisustvovati gosti iz Veleposlanstva Belgije u RH Embassy of Belgium in Zagreb.

Na početku će biti kratka prezentacija o zanimljivostima iz Belgije, a nakon toga ide kušanje i degustacija hrane i slastica iz Belgije.

U završnom djelu biti će vrlo interesantan kviz o Belgiji i radionica popularnog belgijskog stripa, te tombola s puno nagrada.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

 

Izvor: Udruga Djeca za bolji svijet

The event is finished.

Datum

05 lip 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 21:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.