Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Egipat

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Egipat

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u srijedu, 17. svibnja od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Egipat.

Jeste li znali da je u starom Egiptu jedna od omiljenih životinja u bila je mačka, čak su pronađene i mumije mačaka u drvenim kovčezima, od kojih su pojedine na svojim sanducima imale i drago kamenje, da samo 5% ukupne površine Egipta nije pustinja, da su graditelji piramida u starom Egiptu bili plaćeni pivom, navodno je jedan radni dan plaćan sa 4 litre ovog alkoholnog pića?
Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti i vidjeti na radionici kojoj će prisustvovati gosti iz veleposlanstva Egipta u RH. Na početku će biti kratka prezentacija o zanimljivostima iz Egipta, a nakon toga ide kušanje i degustacija hrane i slastica iz Egipta.

U završnom djelu biti će radionica igranja egipatskih dječjih igara i plesa, te tombola s puno nagrada.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

 

Izvor: Udruga Djeca za bolji svijet

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.