Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Finsku

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Finsku

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u četvrtak, 12. siječnja od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Finska.

Nordijska zemlja u sjeveroistočnoj Europi, zemlja koja unatoč dugim noćima koje znaju trajati mjesecima ima stanovnike koji po istraživanjima ulaze u najsretnije stanovnike na svijetu.

Finska je zemlja koja obiluje nizom zanimljivosti, ima više sauna nego broja stanovnika. To je zemlja heavy metala, najbržeg interneta i sa jako puno izuma. Zemlja predivne netaknute prirode, predivnih krajobraza, obiljem biljnog i životinjskog svijeta, zemlja Djeda Mraza sa mnoštvom interesantnih običaja.

Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti, vidjeti i probati na radionici kojoj će prisustvovati gosti iz veleposlanstva Finske u Hrvatskoj. Na početku će biti kratka prezentacija o zanimljivostima iz Finske, a nakon toga ide kušanje i degustacija finskih slastica. U završnom djelu su finski plesovi i igre u kojem sva djeca sudjeluju, te naravno tombola sa interesantnim nagradama.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

The event is finished.

Datum

12 sij 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 21:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.