Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Izrael

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Izrael

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u četvrtak, 23. veljače od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Izrael.

Zemlja u zapadnoj Aziji na obalama Sredozemnog mora, poznata po povijesti, zanimljivoj kulturi i običajima, puno lijepih pješčanih plaža, interesantnim biljnim i životinjskim svijetom.

Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti, vidjeti i probati na radionici kojoj će prisustvovati gosti iz veleposlanstva Izraela u RH. Na početku će biti kratka prezentacija u vidu filma o zanimljivostima iz Izraela, a nakon toga ide kušanje i degustacija izraelskih slastica.

U završnom djelu biti će prezentirane karakteristične igre i plesovi iz Izraela u kojima sva djeca sudjeluju, te naravno tombola sa interesantnim nagradama.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

 

Izvor: Djeca za bolji svijet

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.