Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Japan

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Japan

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u četvrtak, 09. ožujka od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Japan.

Jeste li znali da se japanske željeznice imaju običaj ispričati ako vlak kasni samo 20 sekundi, da je većina cesta u sjevernom Japanu grijana tako da nema poledice, da većina japanskih škola nema domare, umjesto toga učenici obavljaju čišćenje kao dio zahvalnosti školi i učenju, da se uzgajaju četvrtaste lubenice radi lakšeg transporta i još puno drugih interesantnih stvari čuti ćete i saznati na novoj radionici gdje se predstavlja Japan.

Dolaze i gosti iz veleposlanstva Japana u RH – Embassy of Japan in Croatia.

Na početku će biti kratka prezentacija o zanimljivostima iz Japana, a nakon toga ide kušanje i degustacija japanskih jela.

U završnom djelu biti će prezentirane japanske borilačke vještine kao što su kendo i iaido, te naravno tombola sa interesantnim nagradama.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

 

Izvor: Udruga Djeca za bolji svijet

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.