Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Kinu

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Kinu

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u četvrtak, 14. rujna od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Kina.

Jeste li znali da kada bi se spojile sve kineske pruge, bili bi toliko dugačke da bi mogle okružiti svijet dva puta, da je kineski zid najveća građevina na svijetu sa dužinom od ukupno 21.196 kilometara da je u Kini je registrirano više od 10 milijuna profesionalnih igrača stolnog tenisa?

Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti i vidjeti na radionici kojoj će prisustvovati gosti iz Veleposlanstva Kine ali i predstavnici Konfucijevog instituta sveučilišta u Zagrebu.

Na početku će biti kratka prezentacija o zanimljivostima iz Kine, malo kineskog plesa, a nakon toga slijede zanimljive kineske igre za djecu, radionica kaliografije, radionica pravljenja knedli, čaja, oblačenje kineskih kostima i još mnogo mnogo toga.

U završnom djelu biti će kušanje proizvoda i slastica iz Kine, a na kraju po običaju tombola sa puno nagrada.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

 

Izvor: Djeca za bolji svijet/Children for a Better World 

The event is finished.

Datum

14 ruj 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 21:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.