Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Norvešku

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Norvešku

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u četvrtak, 26. siječnja od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Norveška.

Zemlja u sjevernoj Europi, poznata po predivnoj prirodi, velikom bogatstvu minerala, nafte, plina , ali i obilju fjordova, lososima, polarnim medvjedima bijelim lisicama. Zemlja zimskih sportova, polarnih noći, ali opet izuzetno sretnih ljudi.

Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti, vidjeti i probati na radionici kojoj će prisustvovati gosti iz veleposlanstva Noveške u Hrvatskoj. Na početku će biti kratka prezentacija o zanimljivostima iz Norveške, a nakon toga ide kušanje i degustacija norveških slastica.

U završnom djelu biti će prezentirane igre karakteristične u Norveškoj u kojima sva djeca sudjeluju, te naravno tombola sa interesantnim nagradama.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.