Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Slovačku

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Slovačku

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u četvrtak, 19. listopada od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Slovačka.

Jeste li znali da glavni grad Slovačke Bratislava jedinstven je po tome što graniči s dvije države odjednom – Mađarska i Austrija, da je Slovačka zemlja sa najviše dvoraca po glavi stanovnika da je najpopularniji sport u Slovačkoj hokej na ledu?

Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti i vidjeti na radionici kojoj će predstavnici veleposlanstva Slovačke u RH i predstavnici Slovačkog centra za kulturu iz Našica koji sudjeluju u organizaciji navedenog događaja.

Na početku će biti kratka prezentacija o zanimljivostima iz Slovačke. Nakon toga kviz da se vidi što ste naučili, zatim radionica ukrašavanja medenjaka, pa otiskivanje i bojanje platna te prezentacija slovačkih plesova.

U završnom djelu biti će kušanje poznatih slovačkih jela, a na kraju po običaju tombola sa puno nagrada.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

 

 

Izvor: Udruga Djeca za bolji svijet

The event is finished.

Datum

19 lis 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 21:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.