Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Švedsku

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Švedsku

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u četvrtak, 20. listopada od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Švedska.

Zemlja poznata po Vikinzima, automobilu Volvu, Ikei, Minecraftu, švedskom stolu, zemlja polarne svjetlosti  i netaknute prirode sa mnoštvom jezera, otoka,  sa obiljem sobova, bicikala i velikom brigom za okoliš.

Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti, vidjeti i probati na radionici kojoj će prisustvovati  gosti iz veleposlanstva Švedske u Hrvatskoj i koji će djecu upoznati sa svim zanimljivostima iz Švedske. Nakon toga slijedi kratki kviz sa nagradama, uz kušanje i degustaciju švedskih slastica. U završnom djelu igrati će se švedske tradicionalne igre u kojima će sudjelovati sva djeca. Program završava tombolom.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

The event is finished.

Datum

20 lis 2022
Expired!

Vrijeme

19:00 - 21:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.