Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Švicarsku

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Švicarsku

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u četvrtak, 02. studenog od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Švicarska.

Jeste li znali da je Švicarska vodeća zemlja na svijetu po potrošnji čokolade po stanovniku, da u Švicarskoj postoje 74 planine koje svojim vrhovima prelaze 4000m, da u Švicarskoj postoji više banaka nego stomatologa, na svakih 1600 Švicaraca dolazi po jedna banka?

Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti i vidjeti na radionici kojoj će prisustvovati predstavnici veleposlanstva Švicarske u RH.

Na početku će biti kratka prezentacija o zanimljivostima iz Švicarske, nakon toga biti će organizirane razne igre za djecu, kao što je gađanje planine složene od puzzli, gradnja tornja od malih krava, igra sa jednonožnom stolicom za mužnju krava te niz drugih.

U završnom djelu biti će degustacija i kušanje švicarske čokoladne fontane, poznatog sira Raclette, te poznatih švicarskih pereca, a na kraju po običaju tombola sa puno nagrada.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

 

 

Izvor: Udruga Djeca za bolji svijet

The event is finished.

Datum

02 stu 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 21:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.