Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Venezuelu

Samobor: Radionica za djecu – upoznajmo Venezuelu

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World nastavlja sa ciklusom radionica u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje će se u četvrtak, 16. studenog od 19 do 21 sat u Centru za mlade Bunker (Ulica Savke Dabčević Kučar 8) predstaviti zemlja Venezuela.

Jeste li znali da je Venezuela država sa najvećim naftnim rezervama na svijetu, da se u Venezueli nalaze najviši neprekinuti slapovi na svijetu tzv. Angelovi slapovi gdje voda pada sa visine od čak 979 metara, da se u Venezueli nalazi čak 1400 vrsta različitih ptica i čak 25.000 vrsta orhideja?

Sve to i još mnogo toga moći ćete čuti i vidjeti na radionici gdje se predstavlja zemlja Južne Amerike – Venezuela.

Na početku će biti kratka prezentacija o zanimljivostima iz Venezuele , nakon toga biti će organizirane radionice gdje će se djeca moći upoznati sa zanimljivom venezuelanskom glazbom i plesom, a nakon toga biti će kušanje tradicionalne venezuelanske hrane. Na kraju po običaju tombola s puno, puno vrijednih nagrada.

Ulaz je besplatan, a program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci. Svi ostali su također dobrodošli.

 

 

Izvor: Udruga Djeca za bolji svijet

The event is finished.

Datum

16 stu 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 21:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.